You Buy One — We Give One

Woman with the bottle 02

‘Det här handlar inte om välgörenhet, utan om vad vi kan åstadkomma — tillsammans.’

Vårt mål var att ta fram en dryck av hög kvalitet, med ett hållbart förhållningssätt som gjorde skillnad i människors liv – på riktigt. En produkt utan onödigt innehåll, som var vänligare mot tänderna och hade låg sockerhalt – med andra ord något vi själva saknade på marknaden.

Tillsammans med vår nutritionist tog vi fram Norr, en törstsläckare med god smak och en perfekt balanserad natriumhalt som hjälper kroppen att effektivt ta upp vätska.

Under arbetet med produkten kom vi gång på gång i kontakt med artiklar och filmer om behovet av vätskeersättning i katastrofområden runt om i världen. Rapporter nådde oss om att det dör ett barn varje minut på grund av törst eller sjukdomar som en tillgång till vätskeersättning hade kunnat stoppa.

Som entreprenörer har vi alltid varit fascinerade, och imponerade, av bolag som kombinerat den kommersiella sidan av sitt företagande med att ge tillbaka till samhället. Det är därför vi med stolthet kan säga att Norr gör just det idag. För varje flaska vi säljer, donerar vi en enhet vätskeersättning till dem som behöver det mest. Alla våra donationer sker via organisationer såsom UNICEF och Rädda Barnen. Tillsammans hjälps vi åt att släcka världens törst.

The bottle 09

Norr innehåller en noga avvägd mängd natrium

Det är natrium mineralen som ger störst effekt på ditt vätskeupptag. Vid vätskeförlust krävs att du inte bara dricker vatten, utan kombinerar din dryck med natrium för att förbättra din vätskeupptagning. Du kan med fördel dricka Norr både innan, under och efter ansträngande fysisk aktivitet. Du kan också använda Norr för att ersätta vätskeförluster när Du vistas i varmt klimat.

En liten mängd fruktos ger Norr rätt smak och karaktär. Mängden fruktos i en flaska Norr motsvarar mängden fruktos i två äpplen. Vid särskilt ansträngande träning, där intag av kolhydrater spelar en avgörande roll för prestationen, kan Norr kombineras med intag av annan kolhydratskälla för att skapa en effektiv sportdryck.

Norr är en törstsläckande funktionsdryck

Norr innehåller en exakt blandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen. Träning, värme och stress kan försämra din vätskebalans och du behöver tillföra rätt mängd salter och mineraler för att återställa den.

Norr har en god, frisk smak och innehåller minimalt med socker – bara precis den mängd du behöver för att kroppen effektivt ska kunna balansera vätskan. Släck din törst och hjälp kroppen att få tillbaka vätskan den förlorat.

The bottle 09

Våra återförsäljare

Följ oss på Instagram @norrcompany

Denna webbplats använder sig av kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett så bra sätt som möjligt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om kakor under villkor.