You Buy One — We Give One

‘Det här handlar inte om välgörenhet, utan om vad vi kan åstadkomma — tillsammans.’

Vårt mål var att ta fram en dryck av hög kvalitet, med ett hållbart förhållningssätt som gjorde skillnad i människors liv – på riktigt. En produkt utan onödigt innehåll, som var vänligare mot tänderna och hade låg sockerhalt – med andra ord något vi själva saknade på marknaden.

Tillsammans med vår nutritionist tog vi fram Norr, en vitaminberikad och lättdrucken törstsläckare med fräscha smaker, låg sockerhalt och som hjälper kroppen att återställa vätskebalansen.

Under arbetet med produkten kom vi gång på gång i kontakt med artiklar och filmer om behovet av vätskeersättning i katastrofområden runt om i världen. Rapporter nådde oss om att det dör ett barn varje minut på grund av törst eller sjukdomar som en tillgång till vätskeersättning hade kunnat stoppa.

Som entreprenörer har vi alltid varit fascinerade, och imponerade, av bolag som kombinerat den kommersiella sidan av sitt företagande med att ge tillbaka till samhället. Det är därför vi med stolthet kan säga att Norr gör just det idag. För varje flaska vi säljer, donerar vi en enhet vätskeersättning till dem som behöver det mest. Alla våra donationer sker via Rädda Barnen. Tillsammans hjälps vi åt att släcka världens törst.

Norr är en törstsläckande funktionsdryck

Du kan med fördel dricka Norr både innan, under och efter ansträngande fysisk aktivitet. Men, Norr passar lika bra att dricka som en törstsläckare på promenaden, i bilen, på kontoret eller som måltidsdryck.

The bottle 09
The bottle 09

Denna webbplats använder sig av kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett så bra sätt som möjligt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om kakor under villkor.