Denna webbplats använder sig av kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett så bra sätt som möjligt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

A

En god och uppfriskad
dryck som återställer
vätskebalansen

 • English
 • A
  ';

  Om drycken

  Norr är en törstsläckande funktionsdryck med en exakt blandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen. Träning, värme och stress kan försämra din vätskebalans och du behöver tillföra rätt mängd salter och mineraler för att återställa den. 


  Norr har en god, frisk smak och innehåller minimalt med socker - bara precis den mängd du behöver för att kroppen effektivt ska kunna balansera vätskan. Släck din törst och hjälp kroppen att få tillbaka vätskan den förlorat.

  Om Norr

  Vatten, fruktos, surhetsreglerande medel (citronsyra), naturliga aromer, trikaliumcitrat, trinatriumcitrat, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), glycerolestrarav trähartser, akaciagummi, färgande livsmedel

  Om Norr

  Norr innehåller en noga avvägd mängd natrium. Det är den mineral som ger störst effekt på ditt vätskeupptag. Vid vätskeförlust krävs att du inte bara dricker vatten, utan kombinerar din dryck med natrium för att förbättra din vätskeupptagning. Du kan med fördel dricka Norr både innan, under och efter ansträngande fysisk aktivitet. Du kan också använda Norr för att ersätta vätskeförluster när Du vistas i varmt klimat.

  En liten mängd fruktos ger Norr rätt smak och karaktär. Mängden fruktos i en flaska Norr motsvarar mängden fruktos i två äpplen. Vid särskilt ansträngande träning, där intag av kolhydrater spelar en avgörande roll för prestationen, kan Norr kombineras med intag av annan kolhydratskälla för att skapa en effektiv sportdryck. 

  02 Citron/Fläder, 08 Svarta vinbär, 04 Citron/Ingefära, 07 Ananas/Grapefrukt

  One for one

  För varje flaska Norr vi säljer donerar vi en enhet vätskeersättning till dem som behöver den bäst. De kallas enheter eftersom vätskeersättningen kommer i en påse som blandas med vatten och zinktabletter - i en enhet.

  Vätskeersättning har nämligen bäst effekt om den kombineras med zink. 
Vi är högst medvetna om att rent vatten på många ställen är en bristvara. Därför har vi valt att donera enheter som optimerar lösning och vatten utan att göra avkall på effektiviteten. På vår hemsida uppdaterar vi hur många enheter vi donerar till behövande världen över.

  656565

  ‘Det här handlar inte om välgörenhet;
  utan om vad vi kan åstadkomma, tillsammans.’

  Vår story

  Vårt mål var att ta fram en dryck av hög kvalitet, med ett hållbart förhållningssätt som gjorde skillnad i människors liv - på riktigt. En produkt utan onödigt innehåll, som var vänligare mot tänderna och hade låg sockerhalt - med andra ord något vi själva saknade på marknaden.

  Tillsammans med vår nutritionist tog vi fram Norr, en törstsläckare med god smak och en perfekt balanserad natriumhalt som hjälper kroppen att effektivt ta upp vätska.

  Under arbetet med produkten kom vi gång på gång i kontakt med artiklar och filmer om behovet av vätskeersättning i katastrofområden runt om i världen. Rapporter nådde oss om att det dör ett barn varje minut på grund av törst eller sjukdomar som en tillgång till vätskeersättning hade kunnat stoppa.

  Som entreprenörer har vi alltid varit fascinerade, och imponerade, av bolag som kombinerat den kommersiella sidan av sitt företagande med att ge tillbaka till samhället. Det är därför vi med stolthet kan säga att Norr gör just det idag. För varje flaska vi säljer, donerar vi en enhet vätskeersättning till dem som behöver det mest. Alla våra donationer sker via organisationer såsom UNICEF och Rädda Barnen. Tillsammans hjälps vi åt att släcka världens törst.

  Våra återförsäljare

  Kontakt

  Om du har frågor gällande Norr och våra produkter,
  hör gärna av dig till oss:

  Kontor
  info@norrcompany.se
  Sales
  sales@norrcompany.se
  CSR
  csr@norrcompany.se